Ditari Natyrës nr.116 - Janar 2023

Ditari Natyrës nr.116 - Janar 2023

Ditari Natyrës nr.116 - Janar 2023

Në këtë numër do të gjeni:

Përqasje inovative për identifikimin e Zonave Natyra 2000

Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Përfshirja e komunitetit në menaxhimin e qëndrueshëm të Parkut Natyror Korab - Koritnik

Detyrimet dhe përfitimet nga Rrjeti i Zonave Natyra 2000

Rivitalizimi i Rrjetit Lokal "Vendi ynë, e ardhmja e fëmijëve tanë

Malet e Parkut Kombëtar Shebenik

Ndotja minerare rrezikon statusin e UNESCO-s për liqenin e Ohrit

Njoftime

Data të rëndësishme

Pak histori...

Për më tepër, ju lutemi klikoni këtu

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: