Ditari Natyrës nr.117 - Shkurt 2023

Ditari Natyrës nr.117 - Shkurt 2023

Ditari Natyrës nr.117 - Shkurt 2023

Në këtë numër do të gjeni:

INCA mbyll me sukses projektin "Rrjetëzimi dhe Advokim për Aksione Komunitare të Ruajtjes së Burimeve Natyrore Lokale"

Rrjetet komunitare, bashkitë - urat e bashkëpunimit dhe advokimi

Gazetaria më e mirë e advokimit mediatik për ruajtjen e natyrës

Mbrojmë ekosistemin Kune - Vain - Tale

Vendi ynë, e ardhmja e fëmijëve tanë

Ne dhe Mjedisi

Ndotet lumi Drin, ekspertët bëjnë apel për ndërhyrje

Ndotet lumi Drin, ekspertët: Të ndërhyet

2000 kompani shfrytëzojnë pyjet. Situata jashtë kontrollit, nuk rrespektojnë kontratat

De Facto - Fatmir Brazhda Drejtor i Zonave të Mbrojtura Elbasan

Njoftime

Data të rëndësishme

Pak histori...

Për më tepër, ju lutemi klikoni këtu

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: