Memorandum Mirekuptimi Rrjeti Natyra 2000

Memorandum Mirekuptimi Rrjeti Natyra 2000

Projekti “Fuqizimi i OJQ-ve Shqiptare për të mbështetur krijimin dhe menaxhimin e rrjetit Natyra 2000 në Shqipëri / Mbrojtja e Biodiversitetit”

Memorandum Mirekuptimi Rrjeti Natyra 2000

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: