Në Kukës me grupet e interesit në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Në Kukës me grupet e interesit në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Në Kukës me grupet e interesit në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë Përkufizimi i thjeshtë i qeverisjes – kush mban pushtetin, autoritetin dhe...
Të tregosh eksperienca është e bukur, por të diskutosh me të rinjtë për të ardhmen kërkon më shumë se impenjim

Të tregosh eksperienca është e bukur, por të diskutosh me të rinjtë për të ardhmen kërkon më shumë se impenjim

Të tregosh eksperienca është e bukur, por të diskutosh me të rinjtë për të ardhmen kërkon më shumë se impenjim.   Në datë 23.10.2023, INCA Shqipëria në bashkëpunim me...
1_FUTURE

1_FUTURE

1_FUTURE_Berlin 25 partnerë të projektit të projektit 1Future nga rajoni i Ballkanit Perëndimor janë në universitetin tonë për një qëndrim gjithëpërfshirës studimor dhe shkëmbim...
Ndalesa e rradhës ishte Malësia e Madhe dhe PK Alpet e Shqipërisë...

Ndalesa e rradhës ishte Malësia e Madhe dhe PK Alpet e Shqipërisë...

Ndalesa e rradhës ishte Malësia e Madhe dhe PK Alpet e Shqipërisë...   Në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë, INCA shvilloi takimin e...
Ditët informuese vazhdojnë ....

Ditët informuese vazhdojnë ....

Dita e të vjelave........ Dita e të vjelave në Peshkopi është një ngjarje e rëndësishme dhe e gëzueshme për këtë zonë. Kjo është një festë që përcjell traditat dhe zakonet e...
Vazhdojnë ditët informuese nën moton  "Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë"

Vazhdojnë ditët informuese nën moton  "Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë"

Vazhdojnë ditët informuese nën moton "Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë" Maqellara, një nga zonat më të bukura të Parkut Natyror Korab-Koritnik, edhe këtë vit...
Në Peshkopi me grupet e interesit në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Në Peshkopi me grupet e interesit në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Në Peshkopi me grupet e interesit në kuadër të projektit "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë"...   Menaxhimi i zonave të mbrojtura natyrore është...
Qeveria përjashton shoqërinë civile!

Qeveria përjashton shoqërinë civile!

Qeveria përjashton shoqërinë civile!   Në kundërshtim të plotë me rekomandimet e BE European Union in Albania dhe praktikat e standardet më të mira ndërkombëtare, të...
Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë

Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë

Kelmendi, zemra e Alpeve, edhe këtë vit mblodhi në Logun e Bjeshkëve banorët e zonës dhe jo vetëm për të promovuar vlerat e traditat më të bukura të maleve shqiptare, e ku për çdo vit,...
Kërkuesit shkencor përgatiten në auditorët e universiteteve dhe atje ata marrin konceptet dhe praktikat bazë të ruajtjes së vlerave natyrore

Kërkuesit shkencor përgatiten në auditorët e universiteteve dhe atje ata marrin konceptet dhe praktikat bazë të ruajtjes së vlerave natyrore

Kërkuesit shkencor përgatiten në auditorët e universiteteve dhe atje ata marrin konceptet dhe praktikat bazë të ruajtjes së vlerave natyrore.   Këtë përgatitje e gjetëm në...
Takim me studentët e biologjisë, shkencave mjedisore dhe jo vetem...

Takim me studentët e biologjisë, shkencave mjedisore dhe jo vetem...

Në Universitetin "Aleksandër Xhuvani" të Elbasanit nga Takimi me studentët e biologjisë, shkencave mjedisore dhe jo vetem...   Inca Shqipëria në bashkëpunim me shoqatën...
Ditë informuese mbi projektin "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë"

Ditë informuese mbi projektin "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë"

Ditë informuese mbi projektin "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë" Të flasësh për zonën e PN Korab-Koritnikut është një detyrë e vështirë, se vlerat...
Në Shkodër nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal

Në Shkodër nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal

Në Shkodër nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal...   Inca Shqipëria në bashkëpunim me shoqatën Federata e Pyjeve dhe Kullotave Komunale, Shkodër,...
Në Librazhd nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal

Në Librazhd nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal

Në Librazhd nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal...   Inca Shqipëria në bashkëpunim me shoqatën Agri-En organizuan takimin e dytë konsultativ me...
Takime tematike me grupet e interesit në kuadër të Natyra2000

Takime tematike me grupet e interesit në kuadër të Natyra2000

Takime tematike me grupet e interesit në PKD Karaburun-Sazan, më Rezervatit Natyror të Menaxhuar Liqeni i Shkodrës si dhe PK Shebenik Në kuadër të diskutimit të gjetjeve të bëra nga...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: