Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Shkurt 2021

Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Shkurt 2021

Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Janar 2021 Në kuadër të projektit ACAP dhe me mbështetjen e INCA, të minigrantit të fituar nga shkolla “Industriale” e Vlorës me titullin...
Fatkeqësia nuk vjen kurrë vetëm: ndotja e ajrit dhe Covid-19

Fatkeqësia nuk vjen kurrë vetëm: ndotja e ajrit dhe Covid-19

Prej vitesh, Ballkani Perëndimor ka qenë një nga rajonet më të prekura nga ndotja e ajrit në Europë. Qytetet në këtë rajon shpesh kryesojnë listat e qyteteve më të ndotura në botë. Kur...
Ndikimin e politikave për ruajtjen e ligatinave

Ndikimin e politikave për ruajtjen e ligatinave

Trajnim online mbi \'Ndikimin e politikave për ruajtjen e ligatinave\' Në datat 8, 11 dhe 15-16 dhjetor 2020 u zhvillua trajnimi i trajnerëve me tematike "Ndikimi i politikave për ruajtjen e...
A është Shkatërrimi i Natyrës mënyra e duhur për zhvillim?

A është Shkatërrimi i Natyrës mënyra e duhur për zhvillim?

A është Shkatërrimi i Natyrës mënyra e duhur për zhvillim? Grupimi Green27+ Shqipëria është një vend i vogël në Mesdhe, me peizazhe magjepsëse dhe vlera të larta të biodiversitetit....
Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Janar 2021

Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Janar 2021

Megjithëse në kushte të vështira pandemie, përsëri fëmijët nuk harrojnë të zhvillojnë mësimin aq të mirëpritur të edukimit mjedisor! Në kuadër të projektit ACAP dhe me mbëtetjen e...
Të nderuar miq, kolegë, bashkëpuntorë, dashamirës!

Të nderuar miq, kolegë, bashkëpuntorë, dashamirës!

Të nderuar miq, kolegë, bashkëpuntorë, dashamirës!   Një Vit i Ri po afron duke lënë pas një vit si 2020 plot sfida, siç ishte përballja me dëmet shkatërruese të tërmetit si...
Diskutohet draft-plani i menaxhimit për zonën Blue Land të Porto Palermos

Diskutohet draft-plani i menaxhimit për zonën Blue Land të Porto Palermos

Diskutohet draft-plani i menaxhimit për zonën Blue Land të Porto Palermos   Ky takim u zhvillua në kuadër të projektit Blue Land me pjesëmarrjen e aktoreve kyç të identifikuar...
Në Ballkanin perëndimor, jetojmë brenda një reje helmuese

Në Ballkanin perëndimor, jetojmë brenda një reje helmuese

NË BALLKANIN PERËNDIMOR, JETOJMË BRENDA NJË REJE HELMUESE   Ballkani Perëndimor ka nivelin më të keq të cilësisë së ajrit në Europë - duke shkaktuar 13,500 vdekje të...
Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Dhjetor 2020

Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Dhjetor 2020

- Në kuadër të projektit ACAP, shkolla “22 Tetori” në Berat, realizoi 2 orë edukative mjedisore në klasa të ndryshme me qëllim njohjen e vlerave të natyrës dhe të biodiversitetit. Një...
Përse i burgosin kafshët?!

Përse i burgosin kafshët?!

Përse i burgosin kafshët?! Genti Kromidha, GREEN27 “O ba përse i kanë burgosur kafshët këtu” – më pyeti ime bijë ndërsa po drekonim në një nga restorantet përreth...
Takimi i rrjetit të MPN

Takimi i rrjetit të MPN

Takimi i rrjetit të MPN (Mediterranean Posidonia Network) Rrjeti mesdhetar i Posidonia (MPN) organizoi sot, 8 janar 2021 takimin e parë për këtë vit në kuadër të bashkëpunimit midis shteteve...
Organizatat e shoqërisë civile dhe Ligatinat

Organizatat e shoqërisë civile dhe Ligatinat

Në datat 24-25 nëntor dhe 1-2 dhjetor 2020 u zhvillua trajnimi i trajnerëve me tematike "Përfshirja e komunitetit lokal në menaxhimin e ligatinave" të organizuar nga WWF Afrika dhe...
Çfarë po na bën neve ajri i ndotur në ballkanin perëndimor?

Çfarë po na bën neve ajri i ndotur në ballkanin perëndimor?

ÇFARË PO NA BËN NEVE AJRI I NDOTUR NË BALLKANIN PERËNDIMOR? NDOTJA E AJRIT DHE PASOJAT E TIJ TEK SHKALLA E VDEKSHMËRISË DHE SHËNDETI I QYTETARËVE TË BALLKANIT PERËNDIMOR Thithja e ajrit...
Marrëveshjet ndërkombëtare/acquis dhe hidroenergjitike në lidhje me biodiversitetin

Marrëveshjet ndërkombëtare/acquis dhe hidroenergjitike në lidhje me biodiversitetin

Trajnim “ Marrëveshjet ndërkombëtare/ acquis dhe hidroenergjitike në lidhje me biodiversitetin" Në datat 15, 17 dhe 22 dhjetor 2020 u zhvillua trajnimi online “Marrëveshjet...
GREEN 27 - koalicioni i OJF-ve shqiptare bëhet pjesë e nismës rajonale

GREEN 27 - koalicioni i OJF-ve shqiptare bëhet pjesë e nismës rajonale

Drejt një zëri të përbashkët në negociatat e BE-së Të gjitha vendet në Ballkanin Perëndimor po e shohin integrimin në BE si horizontin e përbashkët të së ardhmes. Pavarësisht...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: