Takim me aktorët e grupet e interesit në ZM në Gjirin e Vlorës

Takim me aktorët e grupet e interesit në ZM në Gjirin e Vlorës

  View the embedded image gallery online at: https://inca-al.org/sq/postimet/lajmet-e-fundit?start=90#sigProId8fbdbacd9c “Takim me aktorët e grupet e interesit në zonat e...
Takim me aktorët për masat mbrojtëse të specieve endemike

Takim me aktorët për masat mbrojtëse të specieve endemike

Takim me aktorët për masat mbrojtëse të specieve endemike dhe rishikimit të planit të menaxhimit të zonave të mbrojtura në Gjirin e Vlorës Parku Kombëtar i Llogarasë është një zonë e...
Previous Next

Të njohim speciet - Kaprolli Europian

Të njohim speciet e zonave të mbrojtura të Parkut Kombëtar Llogara, Rezervës Natyrore të Menaxhuar Karaburun dhe Lagunes së Orikumit Kaprolli Europian (_Capreolus capreolus_) Taksonomia e...
Trajnim i operatorëve dhe bizneseve turistike në ZM në Gjirin e Vlorës

Trajnim i operatorëve dhe bizneseve turistike në ZM në Gjirin e Vlorës

“Trajnim i operatorëve turistikë dhe bizneseve turistike në zonat e mbrojtura në Gjirin e Vlorës si aktorë kryesorë në zbatimin e planit të menaxhimit të këtyre zonave dhe si përdorues...
Të njohim speciet - Salamandra ose e bukura e dheut

Të njohim speciet - Salamandra ose e bukura e dheut

  View the embedded image gallery online at: https://inca-al.org/sq/postimet/lajmet-e-fundit?start=90#sigProIdbd5dd2d523 Të njohim speciet e zonave të mbrojtura të Parkut...
Mbështetje e efektivitetit të ZMD përmes rrjeteve të fuqishme dhe bashkëpunuese në Mesdhe

Mbështetje e efektivitetit të ZMD përmes rrjeteve të fuqishme dhe bashkëpunuese në Mesdhe

Me bashkë financim nga Fondi Evropian për Zhvillimin Rajonal në kuadrin e programit Interreg Mediterranean të Bashkimit Evropian, në kuadër të projektit “Mbështetje e efektivitetit të...
Aksione të komunitetit në Zonat e Mbrojtura - Nëntor 2020

Aksione të komunitetit në Zonat e Mbrojtura - Nëntor 2020

Shkolla Meleq Gosnishti - Përmet zhvilloi një aktivitet në kuadër të miniprojekit "E kemi ne në dorë, nga kush presim? Së bashku mund ta vlerësojmë dhe mbrojmë natyrën!" Ky...
Biodiversiteti: Pse ka rëndësi kriza e natyrës, në pesë grafikë

Biodiversiteti: Pse ka rëndësi kriza e natyrës, në pesë grafikë

Aktivitetet njerëzore po shkatërrojnë botën natyrore, duke çuar në zhdukjen e specieve shtazore dhe bimore me një shpejtësi alarmante. Tani, udhëheqësit botërorë po premtojnë veprime...
Tërheqje vëmendjeje për informacionet mbi prezencën dhe kapjen e peshkaqenëve ne detet Adriatik dhe Jon!

Tërheqje vëmendjeje për informacionet mbi prezencën dhe kapjen e peshkaqenëve ne detet Adriatik dhe Jon!

Tërheqje vëmendjeje për informacionet mbi prezencën dhe kapjen e peshkaqenëve ne detet Adriatik dhe Jon!   Peshqit kërcorë janë të rrezikuar në të gjithë Mesdheun. Nga...
Trainim mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës - Vlorë

Trainim mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës - Vlorë

E premte 6 nëntor 2020 - Vlorë   INCA zhvilloi trainimin e rradhës në Vlorë "Mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës, përdorimin dhe menaxhimin e...
ACAP - Veprimi i Komunitetit për Ruajtjen e Zonave të Mbrojtura të Shqipërisë - Tetor 2020

ACAP - Veprimi i Komunitetit për Ruajtjen e Zonave të Mbrojtura të Shqipërisë - Tetor 2020

  View the embedded image gallery online at: https://inca-al.org/sq/postimet/lajmet-e-fundit?start=90#sigProId334c485532 Në kuadër të Projektit ACAP, vazhdon zhvillimi i orëve...
Të njohim speciet - Canis lupus - Ujku

Të njohim speciet - Canis lupus - Ujku

Të njohim speciet e zonave të mbrojtura të Parkut Kombëtar Llogara, Rezervës Natyrore të Menaxhuar Karaburun dhe Lagunes së Orikumit - Canis lupus – Ujku    Canis lupus –...
Të njohim speciet - Shqiponja e malit

Të njohim speciet - Shqiponja e malit

Të njohim speciet e zonave të mbrojtura të Parkut Kombëtar Llogara, Rezervës Natyrore të Menaxhuar Karaburun dhe Lagunes së Orikumit - Shqiponja e malit. Shqiponja e malit* (_Aquila...
Previous Next

Trainim mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës - Divjakë

E mërkurë 28 tetor 2020 - Divjakë INCA zhvilloi sot trainimin "Mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës, përdorimin dhe menaxhimin e qëndrueshëm të burimeve natyrore në...
Të njohim speciet - Abies borisii-regis

Të njohim speciet - Abies borisii-regis

Të njohim speciet e zonave të mbrojtura të Parkut Kombëtar Llogara, Rezervës Natyrore të Menaxhuar Karaburun dhe Lagunes së Orikumit    Abies borisii-regis, Bredhi i...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: