Përditësimi nga projekti 1 FUTURE!

Përditësimi nga projekti 1 FUTURE!

🌟 Përditësimi nga projekti 1 FUTURE! 🌟

🌍 Vizita jonë e fundit studimore në Maqedoninë e Veriut dha rezultate emocionuese! Ne jemi të emocionuar të njoftojmë përfundimin me sukses të Paketës së Punës 2 (WP2) dhe prezantimin e raportit përfundimtar të kësaj pakete. Këtu është një paraqitje e shkurtër e punës sonë:

1. Pajisjet dhe hapësirat e punës në QSHKS:

Ne kemi krijuar pajisje moderne dhe hapësira pune të favorshme në Qendrat e Njohurive për Zgjidhjet Rrethore (KHCS) në njësitë e Universiteteve partnere të projekte. Kjo infrastrukturë do të nxisë inovacionin dhe bashkëpunimin brenda projektit dhe midis bashkëpunëtorëve kyç.

2. Pjesëmarrje dhe përdorim të platformës 1FUTURE:

Raporti ynë i paketëw WP2 thellohet në njohuri praktike mbi përdorimin e platformës 1FUTURE. Nga menaxhimi i të dhënave te angazhimi i përdoruesit, ne po optimizojmë platformën për ndikim të qëndrueshëm dhe nxitje të bashkëpunimeve.

3. Rishikimi i kurrikulës:

Janë ndryshuar / përmirësuar kurrikulat në Universitetet partnere, për të përgatitur dhe fuqizuar udhëheqësit e ardhshëm të qëndrueshmërisë. Ndryshime emocionuese i presin studentët tanë! 4. Leksione frymëzuese:

Ekipi i 1FUTURE mori pjesë në leksione tw vlefshme mbi Zhvillimin e Qëndrueshëm dhe Efiçiencën e Energjisë gjatë vizitës studimore në Ohër.

Vizita në zonë historike të Ohrit ishte pjesë e aktiviteteve të zhvilluara gjatë vizitës studimore në Maqedoninë e Veriut, ku shijuam qytetin e Ohrit, historinë dhe peizazhin e tij mbi liqen.

🌱💡 Bashkohuni me ne në këtë udhëtim transformues drejt një të ardhmeje të qëndrueshme! Eksploroni më shumë rreth projektit në 1future.feut.edu.al. Le të bëjmë një ndryshim së bashku! 🌟🚀

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: