Panairi i Punës dhe Karrierës 2024

Panairi i Punës dhe Karrierës 2024

Panairi i Punës dhe Karrierës 2024

INCA merr pjesë në Panairin e Punës dhe Karrierës 2024 organizuar nga Universiteti Polis
 
Nëpërmjet materialeve të shumta, si botime të ndryshme, fletëpalosje, broshura si dhe shumë materialeve të tjera promovuese, INCA prezantoi përpara të interesuarve punën e saj shumëvjeçare, fushat e veprimtarisë, si dhe mënyrat e një bashkëpunimi të mundshëm në të ardhmen me të interesuarit.
 
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: