Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Janar 2021

Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Janar 2021

Megjithëse në kushte të vështira pandemie, përsëri fëmijët nuk harrojnë të zhvillojnë mësimin aq të mirëpritur të edukimit mjedisor! Në kuadër të projektit ACAP dhe me mbëtetjen e...
Të nderuar miq, kolegë, bashkëpuntorë, dashamirës!

Të nderuar miq, kolegë, bashkëpuntorë, dashamirës!

Të nderuar miq, kolegë, bashkëpuntorë, dashamirës!   Një Vit i Ri po afron duke lënë pas një vit si 2020 plot sfida, siç ishte përballja me dëmet shkatërruese të tërmetit si...
Trajnim i operatorëve dhe bizneseve turistike në ZM në Gjirin e Vlorës

Trajnim i operatorëve dhe bizneseve turistike në ZM në Gjirin e Vlorës

“Trajnim i operatorëve turistikë dhe bizneseve turistike në zonat e mbrojtura në Gjirin e Vlorës si aktorë kryesorë në zbatimin e planit të menaxhimit të këtyre zonave dhe si përdorues...
Në Ballkanin perëndimor, jetojmë brenda një reje helmuese

Në Ballkanin perëndimor, jetojmë brenda një reje helmuese

NË BALLKANIN PERËNDIMOR, JETOJMË BRENDA NJË REJE HELMUESE   Ballkani Perëndimor ka nivelin më të keq të cilësisë së ajrit në Europë - duke shkaktuar 13,500 vdekje të...
Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Dhjetor 2020

Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Dhjetor 2020

- Në kuadër të projektit ACAP, shkolla “22 Tetori” në Berat, realizoi 2 orë edukative mjedisore në klasa të ndryshme me qëllim njohjen e vlerave të natyrës dhe të biodiversitetit. Një...
Aksione të komunitetit në Zonat e Mbrojtura - Nëntor 2020

Aksione të komunitetit në Zonat e Mbrojtura - Nëntor 2020

Shkolla Meleq Gosnishti - Përmet zhvilloi një aktivitet në kuadër të miniprojekit "E kemi ne në dorë, nga kush presim? Së bashku mund ta vlerësojmë dhe mbrojmë natyrën!" Ky...
Takimi i rrjetit të MPN

Takimi i rrjetit të MPN

Takimi i rrjetit të MPN (Mediterranean Posidonia Network) Rrjeti mesdhetar i Posidonia (MPN) organizoi sot, 8 janar 2021 takimin e parë për këtë vit në kuadër të bashkëpunimit midis shteteve...
Organizatat e shoqërisë civile dhe Ligatinat

Organizatat e shoqërisë civile dhe Ligatinat

Në datat 24-25 nëntor dhe 1-2 dhjetor 2020 u zhvillua trajnimi i trajnerëve me tematike "Përfshirja e komunitetit lokal në menaxhimin e ligatinave" të organizuar nga WWF Afrika dhe...
Trainim mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës - Vlorë

Trainim mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës - Vlorë

E premte 6 nëntor 2020 - Vlorë   INCA zhvilloi trainimin e rradhës në Vlorë "Mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës, përdorimin dhe menaxhimin e...
Marrëveshjet ndërkombëtare/acquis dhe hidroenergjitike në lidhje me biodiversitetin

Marrëveshjet ndërkombëtare/acquis dhe hidroenergjitike në lidhje me biodiversitetin

Trajnim “ Marrëveshjet ndërkombëtare/ acquis dhe hidroenergjitike në lidhje me biodiversitetin" Në datat 15, 17 dhe 22 dhjetor 2020 u zhvillua trajnimi online “Marrëveshjet...
GREEN 27 - koalicioni i OJF-ve shqiptare bëhet pjesë e nismës rajonale

GREEN 27 - koalicioni i OJF-ve shqiptare bëhet pjesë e nismës rajonale

Drejt një zëri të përbashkët në negociatat e BE-së Të gjitha vendet në Ballkanin Perëndimor po e shohin integrimin në BE si horizontin e përbashkët të së ardhmes. Pavarësisht...
Të njohim speciet - Shqiponja e malit

Të njohim speciet - Shqiponja e malit

Të njohim speciet e zonave të mbrojtura të Parkut Kombëtar Llogara, Rezervës Natyrore të Menaxhuar Karaburun dhe Lagunes së Orikumit - Shqiponja e malit. Shqiponja e malit* (_Aquila...
Ndikimin e politikave për ruajtjen e ligatinave

Ndikimin e politikave për ruajtjen e ligatinave

Trajnim online mbi \'Ndikimin e politikave për ruajtjen e ligatinave\' Në datat 8, 11 dhe 15-16 dhjetor 2020 u zhvillua trajnimi i trajnerëve me tematike "Ndikimi i politikave për ruajtjen e...
Takim me aktorët e grupet e interesit në ZM në Gjirin e Vlorës

Takim me aktorët e grupet e interesit në ZM në Gjirin e Vlorës

  View the embedded image gallery online at: https://inca-al.org/sq/postimet/lajmet-e-fundit?start=60#sigProId8fbdbacd9c “Takim me aktorët e grupet e interesit në zonat e...
Takim me aktorët për masat mbrojtëse të specieve endemike

Takim me aktorët për masat mbrojtëse të specieve endemike

Takim me aktorët për masat mbrojtëse të specieve endemike dhe rishikimit të planit të menaxhimit të zonave të mbrojtura në Gjirin e Vlorës Parku Kombëtar i Llogarasë është një zonë e...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: