Ditari Natyrës Nr.16 Shtator 2014

Ditari Natyrës Nr.16 Shtator 2014

Në këtë numër do të gjeni: - Zbuloni thesaret e Jonit. - Kundër devijimit të lumit Vjosa/Aoos. - Trashëgimia natyrore e Parkut të Butrintit. - Trashëgimia natyrore e Parkut Detar të...
Ditari Natyrës Nr.11 Prill 2014

Ditari Natyrës Nr.11 Prill 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Trainimi i Parë i projektit SEA_Med. - Vlerësim për ecurinë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës gjatë vitit të parë. - Plani i Menaxhimit të Parkut...
Ditari Natyrës Nr.6 Nëntor 2013

Ditari Natyrës Nr.6 Nëntor 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Togfjalëshi që vetëm thuhet, shkruhet, lexohet dhe asgjë tjetër...! - Fushatë informimi publik mbi ndërtimin e qëndrueshëm të hidrocentraleve....
Ditari Natyrës Nr.15 Gusht 2014

Ditari Natyrës Nr.15 Gusht 2014

Në këtë numër do te gjeni: - Në perlën natyrore të Sazan—Karaburunit. - Nga takimi i OJF-ve me Komisionin Parlamentar të Veprimtarive Prodhuese, Tregtisë dhe Mjedisit. - Ekspozita...
Ditari Natyrës Nr.10 Mars 2014

Ditari Natyrës Nr.10 Mars 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut. - Fillon vlerësimi i vlerave dhe përfitimeve nga Parqet Kombëtare....
Ditari Natyrës Nr.5 Tetor 2013

Ditari Natyrës Nr.5 Tetor 2013

Në këtë numër do të gjeni: - Togfjalëshi që vetëm thuhet, shkruhet, lexohet dhe asgjë tjetër...! - Workshop informues për shpalljen e Parkut Natyror Rajonal Kthellë—Mirditë....
Ditari Natyrës Nr.14 Korrik 2014

Ditari Natyrës Nr.14 Korrik 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta, aty ku flasin mrekullitë e natyrës. - Nënshkruhet Marëveshja e Bashkëpunimit midis AKT-së dhe INCA-s. - Konferenca e...
Ditari Natyrës Nr.9 Shkurt 2014

Ditari Natyrës Nr.9 Shkurt 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare (SEA-Med)-Shqipëri. - Aksion i përbashkët për Liqenin e Shkodrës. - Hap dyert Ekomuzeumi i...
Ditari Natyrës Nr.4 Shtator 2013

Ditari Natyrës Nr.4 Shtator 2013

Në këtë numër do të gjeni: -   Njerëzimi dhe bashkëjetesa me Zonat e Mbrojtura. - Harta e Rrjetit të Zonave të Mbrojtura dhe Ramsar në Shqipëri. - Rrjeti i Zonave të Mbrojtura...
Ditari Natyrës Nr.13 Qershor 2014

Ditari Natyrës Nr.13 Qershor 2014

Në këtë numër do të gjeni: - Shërbimi Pyjor aftësohet të bashkëpunojë me median. - Mision monitorimi për Ekomuzeumin e lumit Vjosa/Aoos. - 10-11 Maj, Dita Botërore e Shpendëve...
Ditari Natyrës Nr.8 Janar 2014

Ditari Natyrës Nr.8 Janar 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Ekomuzeumi Vjosa/Aoos, workshop trajnues për ngritjen e kapaciteteve. - Seminar Rajonal për bashkëpunimin ndërkufitar: nga Vizioni në Veprim. - Përgatitja e...
Ditari Natyrës Nr.3 Gusht 2013

Ditari Natyrës Nr.3 Gusht 2013

Në këtë numër do të gjeni: - Prespa shpallet “Ligatinë e Rëndësisë Ndërkombëtare”. - Takim mbi problemet e peshkimit në Liqenit e Ulzës. - Intervistë me Z.Rezart Kapedani REC...
Ditari Natyrës Nr.12 Maj 2014

Ditari Natyrës Nr.12 Maj 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Efiçensa e Energjisë në Parkun Themistokli Gërmenji në Korçë. - Strategjia e Komunikimit në Projektin e SEA-Med. - WWF nënshkruan me grupet lokale të...
Ditari Natyrës Nr.7 Dhjetor 2013

Ditari Natyrës Nr.7 Dhjetor 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Efiçenca e energjisë në Parkun Themistokli Gërmenji, Korçë. - Rritja Blu. - Zona e Malit të Pashtrikut si Park Natyror. - Përmirësimi i Praktikave të...
Aksion i përbashkët për liqenin e Shkodrës

Aksion i përbashkët për liqenin e Shkodrës

Shkodër, 16 Janar 2014 U zhvillua sot në Shkodër takimi inagurues i projektit \\"Mbështetje për menaxhimin e qëndrueshëm e afatgjatë të Liqenit Ndërkufitar të Shkodrës\\"...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: