Projektet

Projektet

INCA që prej momentit të krijimit ka realizuar një sërë aktivitetesh dhe projektesh (deri tani më shumë se 60 kontrata), disa prej tyre më bashkpunim edhe me organizata të tjera. Klientët e...
Ditari Natyrës Nr.14 Korrik 2014

Ditari Natyrës Nr.14 Korrik 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta, aty ku flasin mrekullitë e natyrës. - Nënshkruhet Marëveshja e Bashkëpunimit midis AKT-së dhe INCA-s. - Konferenca e...
Ditari Natyrës Nr.9 Shkurt 2014

Ditari Natyrës Nr.9 Shkurt 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare (SEA-Med)-Shqipëri. - Aksion i përbashkët për Liqenin e Shkodrës. - Hap dyert Ekomuzeumi i...
Ditari Natyrës Nr.13 Qershor 2014

Ditari Natyrës Nr.13 Qershor 2014

Në këtë numër do të gjeni: - Shërbimi Pyjor aftësohet të bashkëpunojë me median. - Mision monitorimi për Ekomuzeumin e lumit Vjosa/Aoos. - 10-11 Maj, Dita Botërore e Shpendëve...
Ditari Natyrës Nr.8 Janar 2014

Ditari Natyrës Nr.8 Janar 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Ekomuzeumi Vjosa/Aoos, workshop trajnues për ngritjen e kapaciteteve. - Seminar Rajonal për bashkëpunimin ndërkufitar: nga Vizioni në Veprim. - Përgatitja e...
Ditari Natyrës Nr.17 Tetor 2014

Ditari Natyrës Nr.17 Tetor 2014

Në këtë numër do të gjeni: - Lançohet nisma e shoqërisë civile “Shqipëria Pa Duhan”. - Ishulli i Sazanit, një zonë e re e mbrojtur në Shqipëri? - Ruajtja e Pelikanit Dalmatian....
Ditari Natyrës Nr.12 Maj 2014

Ditari Natyrës Nr.12 Maj 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Efiçensa e Energjisë në Parkun Themistokli Gërmenji në Korçë. - Strategjia e Komunikimit në Projektin e SEA-Med. - WWF nënshkruan me grupet lokale të...
Ditari Natyrës Nr.7 Dhjetor 2013

Ditari Natyrës Nr.7 Dhjetor 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Efiçenca e energjisë në Parkun Themistokli Gërmenji, Korçë. - Rritja Blu. - Zona e Malit të Pashtrikut si Park Natyror. - Përmirësimi i Praktikave të...
Ditari Natyrës Nr.16 Shtator 2014

Ditari Natyrës Nr.16 Shtator 2014

Në këtë numër do të gjeni: - Zbuloni thesaret e Jonit. - Kundër devijimit të lumit Vjosa/Aoos. - Trashëgimia natyrore e Parkut të Butrintit. - Trashëgimia natyrore e Parkut Detar të...
Ditari Natyrës Nr.11 Prill 2014

Ditari Natyrës Nr.11 Prill 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Trainimi i Parë i projektit SEA_Med. - Vlerësim për ecurinë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës gjatë vitit të parë. - Plani i Menaxhimit të Parkut...
Ditari Natyrës Nr.6 Nëntor 2013

Ditari Natyrës Nr.6 Nëntor 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Togfjalëshi që vetëm thuhet, shkruhet, lexohet dhe asgjë tjetër...! - Fushatë informimi publik mbi ndërtimin e qëndrueshëm të hidrocentraleve....
Ditari Natyrës Nr.15 Gusht 2014

Ditari Natyrës Nr.15 Gusht 2014

Në këtë numër do te gjeni: - Në perlën natyrore të Sazan—Karaburunit. - Nga takimi i OJF-ve me Komisionin Parlamentar të Veprimtarive Prodhuese, Tregtisë dhe Mjedisit. - Ekspozita...
Ditari Natyrës Nr.10 Mars 2014

Ditari Natyrës Nr.10 Mars 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut. - Fillon vlerësimi i vlerave dhe përfitimeve nga Parqet Kombëtare....
Ditari Natyrës Nr.5 Tetor 2013

Ditari Natyrës Nr.5 Tetor 2013

Në këtë numër do të gjeni: - Togfjalëshi që vetëm thuhet, shkruhet, lexohet dhe asgjë tjetër...! - Workshop informues për shpalljen e Parkut Natyror Rajonal Kthellë—Mirditë....
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: