Assessment of nature based tourism business operative in Vlora and Orikum municipalities

Assessment of nature based tourism business operative in Vlora and Orikum municipalities

Assessment of nature based tourism business operative in Vlora and Orikum municipalities (for more information, please contact...
Ditari Natyrës Nr.28 - Shtator 2015

Ditari Natyrës Nr.28 - Shtator 2015

Në këtë numër do të gjeni: · ... me këtë rast Ju kujtojmë se ... -  · Drejt menaxhimit të qëndrueshëm dhe shumëfunksional të natyrës dhe zonave të...
Ditari Natyrës Nr.23, Prill 2015

Ditari Natyrës Nr.23, Prill 2015

Në këtë numër do të gjeni: · Krijohet Forumi “Pyjet e Ballkanit”;  · Dita Botërore e Ujit 2015;  · Mblidhet Rrjeti për Mbrojtjen e...
Rrugëtimi drejt Parisit 2015

Rrugëtimi drejt Parisit 2015

Rrugëtimi drejt Parisit 2015 “për integrimin e çështjeve të NK në politikat dhe dokumentet strategjike të vendit” (Dokument i...
Ditari Natyrës Nr.27 - Gusht 2015

Ditari Natyrës Nr.27 - Gusht 2015

Në këtë numër do të gjeni:  · ... me këtë rast Ju kujtojmë se ... -  · Mbështetje e komunitetit të grave në aktivitetet agrobujqësore...
Ditari Natyrës Nr.22, Mars 2015

Ditari Natyrës Nr.22, Mars 2015

Në këtë numër do të gjeni:  · Tani duhet të besojmë që togfjalëshi “Zonë e Mbrojtur” do të bëhet realitet ! · 15 vjet më parë... · Dita...
Ditari Natyrës Nr.30, Nëntor 2015

Ditari Natyrës Nr.30, Nëntor 2015

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: ... me këtë rast Ju kujtojmë se ...;  Robërimi i Ujit;  Turizmi në Zonat e Mbrojtura;  Rrugëtimi drejt Parisit 2015;  Vendet...
Ditari Natyrës Nr.26 - Korrik 2015

Ditari Natyrës Nr.26 - Korrik 2015

Në këtë numër do të gjeni :  · ... me këtë rast Ju kujtojmë se ... · Festivali i Ngjyrave -  · Vizitë studimore në Zonën e Mbrojtur Detare...
Ditari Natyrës Nr.21 Shkurt 2015

Ditari Natyrës Nr.21 Shkurt 2015

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni:  Zhvillohet Trainimi i Parë për Zhvillimin e Turizmit të Qëndrueshëm.-  Elbasani, qyteti i dijes i thotë JO Duhanit.-  INCA prezanton...
"Robërimi i Ujit"

"Robërimi i Ujit"

Tiranë, 6 Tetor 2015 Në ambientet e Hotel Tirana International zhvilloi punimet Konferenca Kombetare "Roberimi i Ujit"/Ndikimi mjedisor i HEC-ve të vegjel në rrjedhen ujore. Konferenca...
Ditari Natyrës Nr.25 - Qershor 2015

Ditari Natyrës Nr.25 - Qershor 2015

Në këtë numër do të gjeni:  - · ...me këtë rast Ju kujtojmë se...  - · Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës, pjesë e Panairit Argjiro Fest_ON...
Ditari Natyrës Nr.29 - Tetor 2015

Ditari Natyrës Nr.29 - Tetor 2015

Në këtë numër do të gjeni:  · ... me këtë rast Ju kujtojmë se ... - · Ndryshimet Klimatike në politikat dhe dokumentat strategjikë të vendit...
Ditari Natyrës Nr.24 - Maj 2015

Ditari Natyrës Nr.24 - Maj 2015

Në këtë numë do të gjeni: · 7 vjet më parë · Parku Natyror Rajonal Liqeni i Ulzës promovon turizmin e qëndrueshëm  · INCA pret përfaqësues të...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: