Strategjia e Komunikimit në Projektin e SEA-Med

Strategjia e Komunikimit në Projektin e SEA-Med

Vlorë 22-23 Prill 2014 - Në kuadër të projektit "Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut - Shqipëria" u zhvillua trainimi me temë...
Ekomuzeumi i Lumit Vjosa /Aoos kundërshton devijimin e planifikuar të këtij lumi

Ekomuzeumi i Lumit Vjosa /Aoos kundërshton devijimin e planifikuar të këtij lumi

Tiranë, 22 Mars 2014 Dita botërore e ujit festohet cdo vit më 22 Mars dhe synon të fokusojë vëmendjen globale mbi ujin dhe menaxhimin e qëndrueshëm të burimeve ujore. Këtë vit tema e...
Ndalimi i gjuetisë për dy vjet, mundësi shpendëve për shumim.

Ndalimi i gjuetisë për dy vjet, mundësi shpendëve për shumim.

  Aktualitet nga LORENC SHEHU (Shqiptarja.com)   TIRANE - “Shoqëria civile në përgjithësi dhe Rrjeti i Mbrojtjes së Natyrës në veçanti mbështet aprovimin e projektligjit për ndalimin e...
Eficensa e Energjisë për sistemin e ndriçimit në Parkun Themistokli Gërmenji, Korçë

Eficensa e Energjisë për sistemin e ndriçimit në Parkun Themistokli Gërmenji, Korçë

Ditën e Martë, dt. 15 Prill 2014 në qytetin e Korçës, në kuadër të përmbylljes së aktiviteteve të projektit “Eficensa e Energjisë për sistemin e ndriçimit në Parkun Themistokli...
Zhvillimi i aftësive të komunikimit të stafit të Zonave të Mbrojtura

Zhvillimi i aftësive të komunikimit të stafit të Zonave të Mbrojtura

Tiranë 12-13 Mars 2014; Specialistë dhe menaxherë nga 15 Zona të Mbrojtura të Shqipërisë kanë marrë pjesë në një trajnim kualifikues që aftëson stafin shqiptar të punojë në funksion...
Liqeni i Shkodrës si Rezervë Biosfere

Liqeni i Shkodrës si Rezervë Biosfere

Bar, Montenegro, 30-31 Janar 2014; Në kuadër të projektit ndërkufitare Shqipëri-Mal i Zi “Të mbështesim propozimin e Rezervës së Biosferës Ndërkufitare të zonës së Liqenit të...
Trajnimi i Parë Rajonal i projektit SEA-Med

Trajnimi i Parë Rajonal i projektit SEA-Med

Vlorë, 29 Mars - 5 Prill 2014; Trajnimi i Parë Rajonal i projektit SEA-Med u zhvillua në qytetin e Vlorës, në afërsi të Zonës së Mbrojtur Detare të Karaburun-Sazanit, me pjesemarrjen e...
Plani i menaxhimit të Parkut Kombëtar Detar Karaburun – Sazan

Plani i menaxhimit të Parkut Kombëtar Detar Karaburun – Sazan

Vlorë 13 Mars 2014; Në kuadër të projektit “Përmirësimi i mbulimit gjeografik dhe menaxhimit efektiv të zonave të mbrojtura detare dhe bregdetare” mbështetur nga UNDP, zbatuar nga WWF...
Konferenca Ndërkombëtare "Ekomuzeumi i Lumit Vjosa/Aoos"

Konferenca Ndërkombëtare "Ekomuzeumi i Lumit Vjosa/Aoos"

Konicë, 26-27 Janar 2014 Inagurimi i Ekomuzeumit të lumit Vjosa/Aoos u pasua një ditë më pas me një udhëtim dhe vizitë në disa nga pikat me atraktive të luginës së lumit Vjosa/Aoos në...
Vazhdon vlerësimi i vlerave dhe përfitimeve nga Parqet Kombëtare

Vazhdon vlerësimi i vlerave dhe përfitimeve nga Parqet Kombëtare

Projekti Parqet Dinarike vijon të vlerësojë përfitimet nga trashëgimia natyrore e  Parqeve Kombëtare të Shqipërisë Në datat 25 dhe 26 Mars, 2014 ekspertët e WWF dhe INCA ...
Vlerësim për ecurinë e Rrjetit gjatë vitit të parë

Vlerësim për ecurinë e Rrjetit gjatë vitit të parë

Tiranë 4 Mars 2014; Në kuadër të zbatimit të programit SENiOR-A, Ambasada Suedeze ka zhvilluar procesin e monitorimit të ecurisë së programit SENiOR-A. Përfaqësues të Ambasadës Suedeze...
Hap dyert Ekomuzeumi i Parë në Shqipëri!

Hap dyert Ekomuzeumi i Parë në Shqipëri!

Përmet, 25 Janar 2014 Në kuadër të projektit “Ekomuzeumi i Lumit Vjosa/Aoos  (Projekti VAEcoM), bashkë financuar nga fondet evropiane dhe fondet kombëtare të Shqipërisë dhe Greqisë sipas...
22 MARS - DITA BOTËRORE E UJIT 2014

22 MARS - DITA BOTËRORE E UJIT 2014

Tiranë, 22 Mars 2014 Dita botërore e ujit festohet çdo vit më 22 Mars dhe synon të fokusojë vëmendjen botërore mbi ujin dhe menaxhimin e qëndrueshëm të burimeve ujore. Këtë vit tema e...
Fillon vlerësimi i vlerave dhe përfitimeve nga Parqet kombëtare

Fillon vlerësimi i vlerave dhe përfitimeve nga Parqet kombëtare

Tiranë, 21 Shkurt 2014; Në kuadër të projektit Parqet e Harkut Dinarik, i cili zbatohet nga WWF dhe INCA, u zhvillua në ambientet e Qendrës së Informacionit të Parkut Kombëtar Dajt, takimi i...
Ditari Natyrës Nr.18 Nëntor 2014

Ditari Natyrës Nr.18 Nëntor 2014

Në këtë numër do të gjeni:   Mbahet në Kukës takimi i Tretë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. -  Festohet Dita e Drinit. -  Turizmi i qëndrueshëm duhet të...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: