Ditari Natyrës Nr.10 Mars 2014

Ditari Natyrës Nr.10 Mars 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut. - Fillon vlerësimi i vlerave dhe përfitimeve nga Parqet Kombëtare....
Ditari Natyrës Nr.5 Tetor 2013

Ditari Natyrës Nr.5 Tetor 2013

Në këtë numër do të gjeni: - Togfjalëshi që vetëm thuhet, shkruhet, lexohet dhe asgjë tjetër...! - Workshop informues për shpalljen e Parkut Natyror Rajonal Kthellë—Mirditë....
Shpallja e Parqeve Natyrore Rajonale

Shpallja e Parqeve Natyrore Rajonale

Në datë 23 Dhjetor 2013, INCA në bashkëpunim me shoqatën Iliria dhe pushtetin vendor të Komunës Kthellë, në kuadër të programit të projektit SENiOR-A, i zbatuar nga REC-Albania dhe...
Ditari Natyrës Nr.9 Shkurt 2014

Ditari Natyrës Nr.9 Shkurt 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare (SEA-Med)-Shqipëri. - Aksion i përbashkët për Liqenin e Shkodrës. - Hap dyert Ekomuzeumi i...
Ditari Natyrës Nr.4 Shtator 2013

Ditari Natyrës Nr.4 Shtator 2013

Në këtë numër do të gjeni: -   Njerëzimi dhe bashkëjetesa me Zonat e Mbrojtura. - Harta e Rrjetit të Zonave të Mbrojtura dhe Ramsar në Shqipëri. - Rrjeti i Zonave të Mbrojtura...
Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare (SEA-Med) – Shqipëri

Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare (SEA-Med) – Shqipëri

Ditën e martë në datë 8 Tetor 2013, në ambientet e Hotel New York në Vlorë, u zhvillua takimi i hapjes së projektit “Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare...
Ditari Natyrës Nr.8 Janar 2014

Ditari Natyrës Nr.8 Janar 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Ekomuzeumi Vjosa/Aoos, workshop trajnues për ngritjen e kapaciteteve. - Seminar Rajonal për bashkëpunimin ndërkufitar: nga Vizioni në Veprim. - Përgatitja e...
Ditari Natyrës Nr.3 Gusht 2013

Ditari Natyrës Nr.3 Gusht 2013

Në këtë numër do të gjeni: - Prespa shpallet “Ligatinë e Rëndësisë Ndërkombëtare”. - Takim mbi problemet e peshkimit në Liqenit e Ulzës. - Intervistë me Z.Rezart Kapedani REC...
Zhvillohet takimi i tretë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Zhvillohet takimi i tretë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Pranë ambientve të zyrave të organizatës “Mbrojtja e Mjedisit”, Kukës u mbajt takimi i tretë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës, i parashikuar në kuadër të programit të projektit...
Ditari Natyrës Nr.7 Dhjetor 2013

Ditari Natyrës Nr.7 Dhjetor 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Efiçenca e energjisë në Parkun Themistokli Gërmenji, Korçë. - Rritja Blu. - Zona e Malit të Pashtrikut si Park Natyror. - Përmirësimi i Praktikave të...
Aksion i përbashkët për liqenin e Shkodrës

Aksion i përbashkët për liqenin e Shkodrës

Shkodër, 16 Janar 2014 U zhvillua sot në Shkodër takimi inagurues i projektit \\"Mbështetje për menaxhimin e qëndrueshëm e afatgjatë të Liqenit Ndërkufitar të Shkodrës\\"...
Dita Botërore e Habitateve

Dita Botërore e Habitateve

Në kuadër të Ditës Botërore të Habitateve, rrjeti i organizatave mjedisore për “Mbrojtjen e Natyrës”, i formuar në kuadër të projektit SENiOR-A, organizoi një aktivitet sensibilizues...
Ditari Natyrës Nr.6 Nëntor 2013

Ditari Natyrës Nr.6 Nëntor 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Togfjalëshi që vetëm thuhet, shkruhet, lexohet dhe asgjë tjetër...! - Fushatë informimi publik mbi ndërtimin e qëndrueshëm të hidrocentraleve....
Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare (SEA-Med) – Shqipëri

Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare (SEA-Med) – Shqipëri

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri, në bashkëpunim me zyrën për Mesdheun të Fondit Botëror për Jetën e Egër (WWF MedPO), kanë filluar zbatimin e projektit lidhur me...
Njohuri Bazë mbi Zonat e Mbrojtura Detare

Njohuri Bazë mbi Zonat e Mbrojtura Detare

Në ambientet e Hotel Internacional në Vlorë, INCA zhvilloi Trainimin me temë “Njohuri Bazë mbi Zonat e Mbrojtura Detare”. Ky trainim u zhvillua në kuadër të projektit “Aktivitete të...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: