Potenciali për Zhvillimin e Ekoturizmit

Potenciali për Zhvillimin e Ekoturizmit

Potenciali për Zhvillimin e...
Projekte IPA

Projekte IPA

                      Në...
Ditari Natyrës Nr.15 Gusht 2014

Ditari Natyrës Nr.15 Gusht 2014

Në këtë numër do te gjeni: - Në perlën natyrore të Sazan—Karaburunit. - Nga takimi i OJF-ve me Komisionin Parlamentar të Veprimtarive Prodhuese, Tregtisë dhe Mjedisit. - Ekspozita...
IPA Shqipëri - Mali i Zi

IPA Shqipëri - Mali i Zi

Të mbështesim propozimin e Rezervës së Biosferës Ndërkufitare të zonës së Liqenit të Shkodrës, nëpërmjet metodave të...
Projektet

Projektet

INCA që prej momentit të krijimit ka realizuar një sërë aktivitetesh dhe projektesh (deri tani më shumë se 60 kontrata), disa prej tyre më bashkpunim edhe me organizata të tjera. Klientët e...
Ditari Natyrës Nr.14 Korrik 2014

Ditari Natyrës Nr.14 Korrik 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta, aty ku flasin mrekullitë e natyrës. - Nënshkruhet Marëveshja e Bashkëpunimit midis AKT-së dhe INCA-s. - Konferenca e...
IPA Shqipëri - Greqi

IPA Shqipëri - Greqi

Ekomuzeumi i Lumit Vjosa/Aoos, promovimi dhe mbrojtja e trashëgimisë natyrore dhe kulturore të basenit të Lumit...
Structure of INCA 2015

Structure of INCA 2015

Structure of INCA...
Ditari Natyrës Nr.13 Qershor 2014

Ditari Natyrës Nr.13 Qershor 2014

Në këtë numër do të gjeni: - Shërbimi Pyjor aftësohet të bashkëpunojë me median. - Mision monitorimi për Ekomuzeumin e lumit Vjosa/Aoos. - 10-11 Maj, Dita Botërore e Shpendëve...
Ditari Natyrës Nr.17 Tetor 2014

Ditari Natyrës Nr.17 Tetor 2014

Në këtë numër do të gjeni: - Lançohet nisma e shoqërisë civile “Shqipëria Pa Duhan”. - Ishulli i Sazanit, një zonë e re e mbrojtur në Shqipëri? - Ruajtja e Pelikanit Dalmatian....
Ditari Natyrës Nr.12 Maj 2014

Ditari Natyrës Nr.12 Maj 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Efiçensa e Energjisë në Parkun Themistokli Gërmenji në Korçë. - Strategjia e Komunikimit në Projektin e SEA-Med. - WWF nënshkruan me grupet lokale të...
Ditari Natyrës Nr.16 Shtator 2014

Ditari Natyrës Nr.16 Shtator 2014

Në këtë numër do të gjeni: - Zbuloni thesaret e Jonit. - Kundër devijimit të lumit Vjosa/Aoos. - Trashëgimia natyrore e Parkut të Butrintit. - Trashëgimia natyrore e Parkut Detar të...
Ditari Natyrës Nr.11 Prill 2014

Ditari Natyrës Nr.11 Prill 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Trainimi i Parë i projektit SEA_Med. - Vlerësim për ecurinë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës gjatë vitit të parë. - Plani i Menaxhimit të Parkut...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: