Ditari Natyrës Nr.58 - Mars 2018

Ditari Natyrës Nr.58 - Mars 2018

Në këtë numër do të gjeni:

 

 

  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se...
  • 2 Shkurti, Dita Botërore e Ligatinave
  • Vlerësimi, Analizimi dhe Hartëzimi i impakteve negative në Zonat e Mbrojtura
  • Vlerësimi i gjendjes së Mjedisit Detar në Shqipëri
  • Si e përmirëson pjesëmarrja publike vendimmarrjen për çështjet mjedisore?
  • Vlerësimi i performancës së energjisë në ndërtesa, Risi e projektit “Së bashku një sy për mjedisin” / Nga Qendra EDEN
  • Njoftime

 

http://www.youblisher.com/p/1927636-Ditari-Natyres-Nr-58/

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: