Ditari Natyrës Nr.55 - Dhjetor 2017

Ditari Natyrës Nr.55 - Dhjetor 2017

Në këtë numër do të gjeni:

 • ...me këtë rast Ju kujtojmë se...
 • Sistemi i Monitorimit të faunës së Egër (AKZM-SiMF)
 • Miqësor me mjedisin, nëse e duam jetën, të ardhmen e fëmijëve tanë / Nga L.Kondi
 • Reagime të forta kundër HEC-ve në Valbonë
 • Çelet Faza e Dytë e Projektit të PNUD-it
 • Bashkëbisedime me grupet e interesit për problematikën e menaxhimit dhe identifikimin e impakteve negative në Parqet Kombëtare
 • Qendër për rehabilitimin e arinjve; ministri Klosi dhe de Biasi mbështesin nismën
 • Identifikimi i ndikimeve negative në zonat e mbrojtura dhe problematikat e menaxhimit të burimeve natyrore të tyre / nga Shoqata ILIRIA
 • Mbyllet projeti i ACHIEVE
 • Procesi Kombëtar i Monitorimit të Biodiversitetit dhe Rroli i Komunitetit Akademik/Shkencor
 • Si e përmirëson pjesëmarrja publike vendimmarrjen për çështjet mjedisore?   
 • Nivelet e rrezikshme të mërkurit / nga Qendra EDEN
 • Kuriozitete - Njoftime

 

http://www.youblisher.com/p/1905864-Ditari-Natyres-Nr-55/

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: