Ditari Natyrës Nr.2 Korrik 2013

Ditari Natyrës Nr.2 Korrik 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Mbahet takimi i parë i Rrjetit të organizatave për Mbrojtjen e Natyrës. - 5 Qershori, Dita Ndërkombëtare e Mjedisit. - Vlerat dhe Rëndësia e Parkut Detar...
Mbahet takimi i dytë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Mbahet takimi i dytë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Më 30 korrik, në ambientin e zyrave të organizatës Adriatiku, Vlorë, u mbajt takimi i rrathës i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës, i parashikuar në kuadër të programit të projektit...
Vlerat dhe rëndësia e Parkut Detar Karaburun - Sazan

Vlerat dhe rëndësia e Parkut Detar Karaburun - Sazan

Në kuadër të projektit SENiOR-A Organizata Mjedisore Adriatiku Vlorë si pjesë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës, në bashkëpunim të ngushtë me INCA-n, më 11 Qershor organizoi workshop-in...
Takim mbi problemet e peshkimit në liqenin e Ulzës

Takim mbi problemet e peshkimit në liqenin e Ulzës

Në kuadër të projektit SENiOR-A, (Mbështetje për Organizatat Mjedisore të Shoqërisë Civile në Shqipëri, me asistencë të REC Albania dhe financim të SIDA-s),Organizata Mjedisore Miqësia...
5 Qershor, Dita Ndërkombetare e Mjedisit

5 Qershor, Dita Ndërkombetare e Mjedisit

Në kuadër të 5 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit, Forumi Shqiptar i Liqenit të Shkodrës, (FSLS) në bashkëpunim me Institutin për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri, (INCA) dhe në...
Ditari Natyrës Nr.1 Qershor 2013

Ditari Natyrës Nr.1 Qershor 2013

Në këtë numër do të gjeni: - Protestë paqësore me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Biodiversitetit. - Mbahet takimi i Tretë Koordinues i projektit “Ekomuzeumi i Lumit Vjosa/Aoos”....
Hapet ekspozita fotografike \"Shëmbuj të mirë të efiçencës energjitike\"

Hapet ekspozita fotografike \"Shëmbuj të mirë të efiçencës energjitike\"

Në datë 28 qershor, pranë kodrave të liqenit artificial të Tiranës,Qendra Eden organizoi Ekspozitën fotografike “Shembuj të mirë të efiçencës energjetike në Shqipëri dhe Rajon”....
Mbahet takimi i parë i Rrjetit të Organizatave për Mbrojtjen e Natyrës

Mbahet takimi i parë i Rrjetit të Organizatave për Mbrojtjen e Natyrës

Në kuadër të programit të projektit SENiOR-A, (Mbështetje për Organizatat Mjedisore të Shoqërisë Civile në Shqipëri) me asistencë të REC Albania dhe financim të SIDA-s,më 31 Maj,...
21 Qershori, Dita e Liqenit të Shkodrës

21 Qershori, Dita e Liqenit të Shkodrës

Më 21 Qershor në kuadër të “Ditës së Liqenit të Shkodrës”, forumi Shqiptar i Liqenit të Shkodrës (FSLS) në bashkëpunim të ngushtë me INCA, organizoi një aktivitet ndërgjegjësues...
Dita Ndërkombëtare të Biodiversitetit 22 Maj 2013

Dita Ndërkombëtare të Biodiversitetit 22 Maj 2013

Ditën e mërkurë, më datë 22 Maj, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Biodiversitetit, INCA në bashkëpunim me Qëndrën Rajonale të Mjedisit REC, me organizata mjedisore të Korçës...
Lista e Ekspertëve të INCA

Lista e Ekspertëve të INCA

Lista e Ekspertëve të...
Del numri i parë i Ditari Natyrës

Del numri i parë i Ditari Natyrës

Të nderuar miq, kolegë, bashkëpunëtore ! Sot filloi rrugëtimin një përpjekje e re e Institutit për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) dhe rrjetit të OJF-ve të \\"Mbrojtjes së...
Takimi i Tretë Koordinues i projektit Ekomuzeumi i Lumit Vjosa / Aoos

Takimi i Tretë Koordinues i projektit Ekomuzeumi i Lumit Vjosa / Aoos

Në kuadër të projektit “Ekomuzeumi i Lumit Vjosa/Aoos (VAEcoM), bashkëfinancuar nga fondet evropiane dhe fondet kombëtare të Shqipërisë dhe Greqisë sipas Programit IPA Ndërkufitar...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: