Ditari Natyrës Nr.32-Janar 2016

Ditari Natyrës Nr.32-Janar 2016

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni:

  • ... me këtë rast Ju kujtojmë se ... 
  • Festohet Dita e Verës në Parkun Kombëtar të Prespës 
  • Rehabilitohet moli në gjirin e Shën Vasilit/PKD Karaburun-Sazan 
  • Prezantohen Planet e Bisnesit dhe Turismit për PKD Karaburun-Sazan 
  • Fushatë mjedisore ndërgjegjësuese 
  • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: