Ditari Natyrës Nr.31 - Dhjetor 2015

Ditari Natyrës Nr.31 - Dhjetor 2015

Në këtë numër do të gjeni: 

  • ... me këtë rast Ju kujtojmë se ... -
  • Edukimi Mjedisor si komponent i projektit të SeaMed-it -
  • Mblidhet Komiteti Drejtues i projekteve MedPartnership dhe ClimVar&MIZB -
  • INCA merr pjesë në Konferencën “The State is us” -
  • Raport Progresi për Shqipërinë - më shumë vëmëndje ndaj mjedisit -
  • Raport mbi vlerësimin e VNM-ve të hidrocentraleve në Europën Juglindore -
  • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: