Rrugëtimi drejt Parisit 2015

Rrugëtimi drejt Parisit 2015

Rrugëtimi drejt Parisit 2015 “për integrimin e çështjeve të NK në politikat dhe dokumentet strategjike të vendit” (Dokument i politikave)

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: