Ditari Natyrës Nr.37 - Qershor 2016

Ditari Natyrës Nr.37 - Qershor 2016

Në këtë numër do të gjeni:

 • ...me këtë rast Ju kujtojmë se...
 • “Natyra nuk ka nevojë për Ne, zhvillimi pa natyrën është fatalitet!” nga Nihat Dragoti
 • Orë të hapura me shkollat përreth “Peizazhit Ujor/Tokësor të mbrojtur lumi Buna dhe territoreve ligatinore përreth tij
 • Trainim rajonal mbi Zonat e Mbrojtura Detare
 • Vazhdon procesi i konsultimeve për Rizonimin e Liqenit të Shkodrës
 • Dita e Pelikanit kaçurrel dhe panairi i produkteve lokale
 • Turi i Lumenjve të ballkanit mbërriti edhe në Osum
 • Një ekspozitë për Pelikanin Kaçurrel
 • Unë e Dua Liqenin e Shkodrës
 • 22 Maj, Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • 24 Maj, Dita Europiane e Parqeve
 • 5 Maj 2016, Dita e Drinit  /  nga Qendra EDEN
 • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: