Ditari Natyrës Nr.38 - Korrik 2016

Ditari Natyrës Nr.38 - Korrik 2016

Në këtë numër do të gjeni: 

  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se... - 
  • Promovimi i Ruajtjes së Natyrës dhe Rroli i OJF-ve Mjedisore / nga Nihat Dragoti - 
  • 5 Qershori, Dita Botërore e Mjedisit - 
  • Liqeni i Shkodrës, pasuri e dy vendeve - 
  • Fuqizimi i OMSHC-ve për promovimin dhe ruajtjen e natyrës në Shqipëri - 
  • Sezonini i ri turistik në Parkun Kombëtar Detar Karaburun-Sazan - 
  • HELP-CSO: Vazhdimësi e iniciativave të përbashkëta / nga Milieukontakt Shqipëri - 
  • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: