Ditari Natyrës Nr.39 - Gusht 2016

Ditari Natyrës Nr.39 - Gusht 2016

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni:

  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se...
  • E veçanta e stafit të Parkut Kombëtar Divjakë-Karavasta; përherë prodhon risi /nga Nihat Dragoti
  • Ç’janë këto mendësi dhe veprime të papërgjegjëshme në këtë perlë të Shqipërisë dhe mesdheut ?! /nga Nihat Dragoti
  • Rrjeti i Shoqatave Mjedisore kundërshtojnë ndërhyrjet antiligjore në PK Divjakë-Karavsta
  • Riverwalk  /  Riverfest 2016
  • Bujqësia organike për një të ardhme të qëndrueshme
  • HELP-CSO: Fokus të veçantë për konfliktet e ujit /nga Milieukontakt
  • Të jetosh afër naftës nuk do të thotë të jetosh në ferr /nga Qendra EDEN
  • Kuptimi dhe rritja e ndërgjegjësimit të komunitetit për reduktimin e përdorimit të qeseve plastike /nga Qendra EDEN
  • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: