Projekti "BLUE LAND"

Projekti "BLUE LAND"

Projekti "BLUE LAND" ka për qëllim të përcaktojë dhe të zhvillojë një model novator të bashkëmenaxhimit të burimeve detare dhe bregdetare bazuar në përfshirjen e...

CO-SEED

Faqja web e CO-SEED http://co-seed.eu/ Shoqëria civile vepron për mjedisin e shëndoshë dhe zhvillimin...

GEO-CRADLE

Athinë, Greqi, 18 – 19.02.2016 Projekti i Bashkimit Europian “GEO-CRADLE” u lançua me sukses me qëllimin krijimin e një rrjetit aktorësh dhe një Qendre të Dhënash për...

Senior

Broshura PDF: Shiko dokumentin
...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: