Forumi Rajonal për Ruajtjen e Natyrës

Forumi Rajonal për Ruajtjen e Natyrës

Organizatat Mjedisore të Shoqërisë Civile në rrezik! Genti Kromidha, presidenti i INCA merr pjesë në Forumin Rajonal për Ruajtjen e Natyrës organizuar nga IUCN në Roterdam, ku po...
Blue Land Project

Blue Land Project

Tiranë - 25-27 Shkurt 2019 - Takimi i tretë midis partnerëve të Blue Land Project. "Modeli i pjesëmarrjes për menaxhimin e qëndrueshëm të resurseve detare dhe bregdetare dhe për...
Censusi Ndërkombëtar i Shpendëve

Censusi Ndërkombëtar i Shpendëve

Shpendët e ujit janë një pjesë e rëndësishme e ekosistemeve ligatinore. Prania, numri i llojeve dhe abundanca e tyre në një habitat të caktuar na tregojnë shëndetin dhe cilësinë e...
Ndikimi në politikat e ruajtjes së natyrës nëpërmjet advokim-lobimit efektiv

Ndikimi në politikat e ruajtjes së natyrës nëpërmjet advokim-lobimit efektiv

Tiranë - 25 Prill 2019 - Shqipëria ka një potencial dhe diversitet të lartë biologjik, por ajo po vuan dëme të mëdha të cilat në shumë raste janë të pakthyeshme. Menaxhimi i...
Një det dialogësh

Një det dialogësh

Vlorë 20 Shkurt 2019 - Në kuadër të projektit NEMO, u realizua një webinar mjaft i rëndësishëm me temë “Një det dialogesh me komunitetet bregdetare per brezat e ardhshëm të Mesdheut”....
Receta lokale dhe ushqime tradicionale në komunitetin lokal të Zarzis, Tunizi

Receta lokale dhe ushqime tradicionale në komunitetin lokal të Zarzis, Tunizi

Vlorë 5 Dhjetor 2018 - Në kuadër të projektit NEMO u realizua webinari i vendeve mesdhetare me temë ndryshe nga ato të mëparshmet “Receta lokale dhe ushqime tradicionale në komunitetin...
Webinar mbi edukimin dhe gastronominë

Webinar mbi edukimin dhe gastronominë

Vlorë - 17 Prill 2019 – Në kuadër të projektit NEMO u zhvillua webinari me temë “Webinar mbi edukimin dhe gastronominë në mënyrë që të inkurajojmë fëmijët e shkollës fillore të...
Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Janar 2019 -  Në kuadër të projektit ACAP, edhe gjatë muajit Janar kanë vazhduar orët e hapura informative në shkollat e qarkut të Përmetit dhe Vlorës. Orë të hapura informative...
Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura

Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura

Dhjetor 2018 - Në kuadër të projektit ACAP, edhe gjatë muajit Dhjetor kanë vazhduar orët e hapura informative në shkollat e qarkut të Vlorës dhe Përmetit. Në klasën e 6-të në...
Eksperienca e peshkatarëve në reduktimin e prodhimit detar

Eksperienca e peshkatarëve në reduktimin e prodhimit detar

Vlorë - 20 Mars 2019 - Në kuadër të projektit NEMO , u zhvillua webinari me temë: "Eksperienca e peshkatarëve në reduktimin e prodhimit detar- mënyrat e përfshirjes së...
INCA mbyll me sukses projektin GEO-CRADLE

INCA mbyll me sukses projektin GEO-CRADLE

Projekti GEO-CRADLE mbylli me sukses të gjithë aktivitetet e tij të planifikuara për zbatim gjatë periudhës tre vjeçare 2016-2019. GEO-CRADLE, që nga krijimi i tij dhe në vazhdim, synoi të...
Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura

Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Dhjetor 2018 - Në kuadër të projektit ACAP, edhe gjatë muajit Dhjetor kanë vazhduar orët e hapura informative në shkollat e qarkut të Vlorës dhe Përmetit. Në klasën e 6-të në...
Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Shkurt 2019 - Në kuadër të 2 Shkurtit - Ditës Botërore të Ligatinave, mbështetur nga Projekti ACAP, në Lagunën e Nartës, si një ndër lagunat më të rëndësishme në Shqipëri,...
Guzhina algjeriane e përgatitur nga peshkatarët / Algjeri

Guzhina algjeriane e përgatitur nga peshkatarët / Algjeri

Vlorë - 23 Janar 2019 - Në kuadër të projektit NEMO, vazhdon ndarja e eksperiencave midis vendeve të Mesdheut në lidhje me ushqimet tradicionale me përbërës të detit, ku tema e zhvilluar...
Takim Bashkëpunues i Aktorëve Kombëtarë në Kuadër të Nismës Rajonale GEO-CRADLE

Takim Bashkëpunues i Aktorëve Kombëtarë në Kuadër të Nismës Rajonale GEO-CRADLE

Broshura PDF: Shiko dokumentinShiko dokumentin
Tiranë - 19 Dhjetor 2018 - Takim Bashkëpunues i Aktorëve Kombëtarë në Kuadër të Nismës Rajonale, GEO-CRADLE Në kuadër të projektit GEO-CRADLE, i financuar nga Programi HORIZON...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: