Forumi Rajonal për Ruajtjen e Natyrës

Forumi Rajonal për Ruajtjen e Natyrës

Organizatat Mjedisore të Shoqërisë Civile në rrezik! Genti Kromidha, presidenti i INCA merr pjesë në Forumin Rajonal për Ruajtjen e Natyrës organizuar nga IUCN në Roterdam, ku po diskutohen idetë rreth sfidave të OMSHC-ve në Shqipëri dhe rrugët për të përmirësuar përfshirjen e tyre në një dialog konstruktiv me vendimmarrësit.
Filloi punimet Forumi Rajonal për Ruajtjen e Natyrës! Çdo katër vjet, forumi rajonal është një mundësi për të diskutuar problemet sfidat mbi mbrojtjen e natyrës në rajon. Anëtaret e IUCN nga evropa dhe azia qëndrore e veriore janë mbledhur në Rotterdam të Hollandes për të gjetur zgjidhjet e duhura për ruajtjen e biodiversitetit dhe burimve natyrore në nivel rajonal e global.
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: