Takim i Rrjetit CO-SEED në Malin e Zi

Takim i Rrjetit CO-SEED në Malin e Zi

15-16 Maj 2018 - Podgoricë, Mali i Zi - U mbajt në Podgoricë takimi dy ditor i rrjetit të OSHC-ve, i cili u formua në kuadër të projektit "Shoqëria civile vepron për zhvillimin e...
Vlerësimi i gjendjes së mjedisit detar në Shqipëri

Vlerësimi i gjendjes së mjedisit detar në Shqipëri

  Tiranë, 26 Shkurt 2018 - Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri në bashkëpunim me Qendrën Rajonale të Mjedisit – REC Shqipëri,në kuadër të programit SENiOR-II për...
Vlerësimi, analizimi dhe hartëzimi i impakteve negative në zonat e mbrojrura mjedisore

Vlerësimi, analizimi dhe hartëzimi i impakteve negative në zonat e mbrojrura mjedisore

Tiranë - 16 Shkurt 2018 - Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA), në bashkëpunim me Qendrën Rajonale të Mjedisit (REC Shqipëri), organizuan konferencën kombëtare, me rastin e...
Lançohet Blue Land Project – Territoret Blu

Lançohet Blue Land Project – Territoret Blu

7 Maj 2018 - Tiranë -  Lançohet Projektit Blue Land ose ndryshe Territoret Blu i cili do të synojë krijimin e një modeli të përbashkët, i cili do të zbatohet dhe në zonat e tjera...
Vlerësimi, analizimi dhe hartëzimi i impakteve negative në zonat e mbrojtura mjedisore

Vlerësimi, analizimi dhe hartëzimi i impakteve negative në zonat e mbrojtura mjedisore

Tiranë - 16 Shkurt 2018 - Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA), në bashkëpunim me Qendrën Rajonale të Mjedisit (REC Shqipëri), organizuan konferencën kombëtare, me rastin e...
Takimi i Katërt i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Takimi i Katërt i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Tiranë - 29 Janar 2018 - Pranë ambienteve të INCA-s po zhvillohet takimi i katërt koordinues i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. Takimi ka si qëllim kryesor diskutimin e punës së...
Dita e Tokës 2018

Dita e Tokës 2018

Broshura PDF: Shiko dokumentin
22 Prill 2018 - Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta, “Dita e Tokës” Një aktivitet kombëtar u organizua sot në Parkun Kombëtar DK, nga Rrjeti për Mbrojtjen Natyrës në Shqipëri, në...
INCA prezanton rezultatet e impakteve negative në Parqet Kombëtare

INCA prezanton rezultatet e impakteve negative në Parqet Kombëtare

PK Divjakë-Karavasta; PK Shebenik-Jabllamicë 22-23 Janar 2018 - Në funksion të iniciativës së Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës në Shqipëri mbi procesin e identifikimit të...
Lancohet Projekti për Mbrojtjen e Deltës së Bunës

Lancohet Projekti për Mbrojtjen e Deltës së Bunës

Shkodër - 25 janar 2018 - Partnerët e projektit për Mbrojtjen e Deltës së Lumit Buna, financuar nga Fondacioni MAVA, prezantuan projektin dhe objektivat e...
Lista e kontrollit për studimet e VNM dhe VSM

Lista e kontrollit për studimet e VNM dhe VSM

Tryezë të rrumbullakët me aktorët kryesorë - “Lista e kontrollit për studimet e VNM dhe VSM, Përdorimi i tyre nga pjesëmarrësit në takimet konsultuese”   Tiranë, 19.04.2018 -...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: