Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Shkurt 2020  - Gëzuar 2 Shkurtin - Ditën Botërore të Ligatinave! Ligatinat përfshijnë afër 6% të sipërfaqes së përgjithshme të globit dhe janë ndër mjediset më...
Peshkaqenët dhe Rajat në Mesdhe

Peshkaqenët dhe Rajat në Mesdhe

Deti Mesdhe është një nga pikat e nxehta të biodiversitetit për peshkaqenë, rajat dhe kimeret në botë, me rreth 86 specie që jetojnë në ujërat e tij (47 peshkaqenë, 38 raja dhe 1...
Nga Malet në Det

Nga Malet në Det

07 Shkurt 2020 - Vlorë - Në kuadër të projektit “NGA MALET NË DET” mbështetur nga CEPF, Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri - INCA, organizoi trajnimin për OSHC dhe...
Lançohet projekti MPA_NETWORKS

Lançohet projekti MPA_NETWORKS

Ceremonia e lancimit të projektit MPA_NETWORKS u zhvillua në 4 shkurt në Marsejë. Në takim morën pjesë përfaqësues nga 10 partnerët e projektit, si dhe nga disa partnerë të asocuar dhe...
Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Janar 2020 - Vazhdojnë edhe gjate muajit Janar aktivitetet në kuadër të projektit ACAP - Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura. - INCA në bashkëpunim me Shkollën “Hasan Mëhilli” Dukat...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: