GËZUAR FESTAT !

GËZUAR FESTAT !

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri - INCA, i uron Gëzuar Festat e fund vitit të gjithë lexuesve, miqve, kolegëve, bashkëpunëtorëve dhe dashamirësve duke i falenderuar për mbështetjen e vazhdueshme dhe bashkëpunimin e frytshëm në fushën e ruajtjes së natyrës dhe mjedisit në vendin tonë.
Ne kemi bindjen që Viti i Ri 2020 do të sjellë më shumë bashkëpunime, angazhime e përpjekje në realizimin e qëllimit tonë të përbashkët, ruajtjen e natyrës shqiptare dhe krijimin e një mjedisi sa më të qëndrueshëm për sot dhe brezat që do të vijnë.
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: