Publications

Stay informed with our publications

Ditari Natyrës Nr.53 - Tetor 2017

Ditari Natyrës Nr.53 - Tetor 2017

Në këtë numër do të gjeni:   ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Metodologjia për identifikimin e impakteve negative në Zonat e Mbrojtura nëpërmjet analizave dhe anketimit...
Ditari Natyrës Nr.52 - Shtator 2017

Ditari Natyrës Nr.52 - Shtator 2017

Në këtë numër do të gjeni:   ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Det i bukur, i kaltër,......por a është vërtet tërheqës ???  / nga Nihat Dragoti, Dr. Emirjeta Adhami,...
Ditari Natyrës Nr.51 - Gusht 2017

Ditari Natyrës Nr.51 - Gusht 2017

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Zbatimi i legjislacionit për ruajtjen e natyrës në Shqipëri CO-SEED / Trajnim rajonal mbi proçedurat e VNM dhe...
Ditari Natyrës Nr.50 - Korrik 2017

Ditari Natyrës Nr.50 - Korrik 2017

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... 5 Qershori, Dita Botërore e Mjedisit INCA i bashkohet thirrjes për njohjen e të drejtave të oqeaneve Zhvillohet Forumi...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: