Ditari Natyrës Nr.81 - Shkurt 2020

Ditari Natyrës Nr.81 - Shkurt 2020

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni:
· Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura
· Mbrojtja e Dunave dhe Turizmi Kreativ
· 2 Shkurti - Dita Botërore e Ligatinave
· Lançohet projekti MPA_NETWORKS
· Nga Malet në Det
· Promovimi i përdorimit të qëndrueshëm të burimeve natyrore të ekosistemit të rezervatit natyror Kune-Vain-Tale
· Peshkaqenët dhe Rajat në Mesdhe
· ...pak histori...
· Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: