Ditari Natyrës Nr.82 - Mars 2020

Ditari Natyrës Nr.82 - Mars 2020

Broshura PDF: Shiko dokumentinShiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni:
- Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura
- 3 Marsi – Dita Botërore e Jetës së Egër
- 18 Marsi - Dita Botërore e Riciklimit
- 21 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Pyjeve
- 22 Marsi – Dita Botërore e Ujit
- Mbrojtja e Dunave dhe Turizmi Kreativ
- ...pak histori...
- Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: