Ditari Natyrës Nr.83 - Prill 2020

Ditari Natyrës Nr.83 - Prill 2020

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni:
· 28 Prill 2020 - 10 vjet Parku Kombëtar Detar "Karaburun - Sazan"
· Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura
· 22 Prilli - Dita e Tokës
· Ndikimi i COVID-19 në natyrë dhe biodiversitet
· Mbrojtja e Dunave dhe Turizmi Kreativ  
· ...pak histori...
· Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: