Ditari Natyrës Nr.84 - Maj 2020

Ditari Natyrës Nr.84 - Maj 2020

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: 
- Mirënjohje dhe Falenderime të veçanta për stafin mjeksor
- Strategjia Evropiane e Biodiversitetit 2030
- Dy lloje interesante peshkaqenësh në ujërat shqiptare
- Peshkaqenët që duhen mbrojtur në ujërat shqiptare
- Organizatat e Shoqërisë Civile i drejtohen Qeverisë
- Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura
- Mbrojtja e dunave dhe turizmi kreativ
- Tabela informuese për turistët në Baks-Rrjoll 
- Tulipani Kukësit - miratohet mbrojtja e habitatit të tij
- Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtaresimin në BE për Kapitullin 27
- Data të rëndësishme...
- Pak histori...
- Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: