Ditari Natyrës Nr.85 - Qershor 2020

Ditari Natyrës Nr.85 - Qershor 2020

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Ditari Natyrës Nr.85 - Qershor 2020 -
Në këtë numër do të gjeni:
- Peshkatarët kërkojnë mbështetje nga shteti
- Deti, e ardhmja e gjithë rajonit - Rimëkëmbja Blu e Mesdheut
- Zonat e Mbrojtura dhe COVID-19
- Si duhet të sillemi në një Zonë të Mbrojtur
- Është koha për Natyrën
- Oferta 3B në Velipojë
- Një mundësi më shumë për turizmin natyror
- Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve
- Data të rëndësishme...
- Pak Histori...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: