Publications

Stay informed with our publications

Ditari Natyrës Nr.35 - Prill 2016

Ditari Natyrës Nr.35 - Prill 2016

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se...  INCA e ftuar në panairet IPA  Vazhdon proçesi i zonimit të Liqenit të Shkodrës  Një ditë në...
Ditari Natyrës Nr.34 - Mars 2016

Ditari Natyrës Nr.34 - Mars 2016

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se...  2 Shkurti, Dita Botërore e Ligatinave, EJA DHE TI...
Visitor Survey in Vlora Bay and Karaburun-Sazan MPA

Visitor Survey in Vlora Bay and Karaburun-Sazan MPA

Visitor Survey in Vlora Bay and Karaburun-Sazan MPA  (for more information, please contact...
Communications Strategy 2014-2016 Karaburun-Sazan SEAMED project

Communications Strategy 2014-2016 Karaburun-Sazan SEAMED project

Communications strategy 2014-2016 Karaburun-Sazan SEAMED project (for more information, please contact...
Assessmen of sustainable tourism related certification scheme available in or appropriate for Albania

Assessmen of sustainable tourism related certification scheme available in or appropriate for Albania

Assessmen of sustainable tourism related certification scheme available in or appropriate for Albania (for more information, please contact...
Assessment of nature based tourism business operative in Vlora and Orikum municipalities

Assessment of nature based tourism business operative in Vlora and Orikum municipalities

Assessment of nature based tourism business operative in Vlora and Orikum municipalities (for more information, please contact...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: