Ditari Natyrës Nr.72 - Maj 2019

Ditari Natyrës Nr.72 - Maj 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentinShiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni:

 • Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura
 • Webinar mbi edukimin dhe gastronominë
 • Rritja e kapaciteteve lokale për lobim dhe advokaci për mbrojtjen dhe mirëmenaxhimin e Parkut Kombëtar Shebenik-Jabllanicë / nga Agri-en dhe AlbNatura
 • Nga veprimtaritë e grupimit “Të mbrojmë lumenjtë”
 • Gjiri i Porto Palermos të shpallet Zonë e Mbrojtur Detare
 • Mbrojtja e Deltës së lumit Buna
 • Furnizimi me energji fotovoltaike për tre qendrat e vizitorëve të parqeve kombëtare
 • Zhvillimi i ekoturizmit të qëndrueshëm duke respektuar mjedisin
 • Ndikimi në politikat e ruajtjes së natyrës nëpërmjet advokim-lobimit efektiv
 • Një copëz lagunë vjen në Tiranë / nga REC Shqipëri
 • Dita e Tokës 22 dhe 23 Prill 2019 / nga Qendra EDEN
 • Ekonomia e gjelbër / nga Qendra EDEN
 • Si e përmirëson pjesëmarrja publike vendimmarrjen për çështjet mjedisore?
 • ...me këtë rast Ju kujtojmë se…
 • Pelikani kaçurrel dhe rreziqet që i kanosen
 • Kuriozitete për peshkaqenët
 • Njoftime 

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: