Ditari Natyrës Nr.73 - Qershor 2019

Ditari Natyrës Nr.73 - Qershor 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni:

 

 • Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura
 • Horizont EU dhe MEN organizojnë me sukses Panairin Agro-Kulturor
 • Promovimi i përdorimit të qëndrueshëm të burimeve natyrore të ekosistemit në rezervatin natyror Kune-Vain–Tale
 • Konkursi i shkollave për Parkun Kombëtar Divjakë - Karavasta
 • Ngrihet rrjeti i advokacisë dhe lobimit për Gjirin e Porto Palermos
 • Raporti i Vlerësimit Global mbi Biodiversitetin dhe Shërbimet e Ekosistemit
 • A është ruajtja e biodiversitetit çështje politike?
 • Si e përmirëson pjesëmarrja publike vendimmarrjen për çështjet mjedisore?
 • ...me këtë rast Ju kujtojmë se…
 • 11 Maji - Dita Botërore e Shpendëve Migratorë
 • 17 Maji - Dita e Specieve të Rrezikuara (e premtia e 3-të e Majit)
 • 21 Maji - Dita Evropiane e Rrjetit Natura2000 / Dita Botërore e Peshqve Migratorë
 • 22 Maji - Dita Ndërkombëtare e Diversitetit Biologjik
 • 23 Maji - Dita Botërore e Breshkave
 • 24 Maji - Dita Evropiane e Parqeve
 • 31 Maji - Dita Botërore Kundër Duhanit
 • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: