Ditari Natyrës Nr.74 - Korrik 2019

Ditari Natyrës Nr.74 - Korrik 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni:

  • Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura
  • Pasuritë natyrore e kulturore të Gjirit të Porto Palermos dhe advokimi për mbrojtjen e tyre
  • Rritja e kapaciteteve lokale për lobim dhe advokaci për mbrojtien dhe menaxhimin e Parkut Kombëtar Shebenik-Jabllanicë
  • SWAN - Platforma dixhitale për ripërdorimin e mbetjeve të ngurta për Ballkanin
  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se…
  • 5 Qershori - Dita Botërore e Mjedisit
  • 8 Qershori – Dita Botërore e Oqeaneve
  • Kuriozitete për peshkaqenët
  • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: