Ditari Natyrës Nr.79 - Dhjetor 2019

Ditari Natyrës Nr.79 - Dhjetor 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni:
· Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura
· INCA mbështet iniciativën e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shqipëri për reduktimin e përdorimit të plastikës
· Forcimi i kapaciteteve të rrjetit për komunikimin efektiv me median, në funksion të fushatës së advokacisë dhe lobimit për Gjirin e Porto Palermos
· Horizont EU dhe MEN në aksion për rritjen e rolit të Këshillit Bashkiak Divjakë mbi PKDK
· Trajnim mbi komunikimin dhe qasjen ndaj publikut në Bon
· Lufta e të rinjve në zhvillimin e qëndrueshëm
· Investimi në 15 projekte në të mire të Bunës
· Shoqëria civile bashkë për të mbrojtur ligatinat e mesdheut
· Mbrojtja e Mjedisit dhe Prodhimi i Produkteve Tipike Lokale në Përmet
· Për Bashkinë Përmet, së shpejti një hartë e integruar turistike dhe albumi “Pasaporta e qytetit”                                                                                   
· ...pak histori...
· Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: