Ditari Natyrës Nr.78 - Nëntor 2019

Ditari Natyrës Nr.78 - Nëntor 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni:
  • Organizatat e Shoqërisë Civile dhe Ligatinat
  • Specialisti Malko: Laguna e Karavastasë ka nevojë urgjente për ndërhyrje
  • Forcimi i kapaciteteve të rrjetit për komunikimin efektiv me median
  • Open Letter by the undersigned IUCN Members to the IUCN Council
  • 4 Tetori - Dita Botërore e Kafshëve
  • 7 Tetori - Dita Botërore e Habitateve
  • 12 Tetori - Dita Botërore e Shpendëve Shtegëtare
  • ...pak histori...
  • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: