Publikime

Informohuni rreth aktiviteteve tona nëpërmjet publikimeve

Ditari Natyrës Nr.8 Janar 2014

Ditari Natyrës Nr.8 Janar 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Ekomuzeumi Vjosa/Aoos, workshop trajnues për ngritjen e kapaciteteve. - Seminar Rajonal për bashkëpunimin ndërkufitar: nga Vizioni në Veprim. - Përgatitja e...
Ditari Natyrës Nr.7 Dhjetor 2013

Ditari Natyrës Nr.7 Dhjetor 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Efiçenca e energjisë në Parkun Themistokli Gërmenji, Korçë. - Rritja Blu. - Zona e Malit të Pashtrikut si Park Natyror. - Përmirësimi i Praktikave të...
Ditari Natyrës Nr.6 Nëntor 2013

Ditari Natyrës Nr.6 Nëntor 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Togfjalëshi që vetëm thuhet, shkruhet, lexohet dhe asgjë tjetër...! - Fushatë informimi publik mbi ndërtimin e qëndrueshëm të hidrocentraleve....
Ditari Natyrës Nr.5 Tetor 2013

Ditari Natyrës Nr.5 Tetor 2013

Në këtë numër do të gjeni: - Togfjalëshi që vetëm thuhet, shkruhet, lexohet dhe asgjë tjetër...! - Workshop informues për shpalljen e Parkut Natyror Rajonal Kthellë—Mirditë....
Ditari Natyrës Nr.4 Shtator 2013

Ditari Natyrës Nr.4 Shtator 2013

Në këtë numër do të gjeni: -   Njerëzimi dhe bashkëjetesa me Zonat e Mbrojtura. - Harta e Rrjetit të Zonave të Mbrojtura dhe Ramsar në Shqipëri. - Rrjeti i Zonave të Mbrojtura...
Ditari Natyrës Nr.3 Gusht 2013

Ditari Natyrës Nr.3 Gusht 2013

Në këtë numër do të gjeni: - Prespa shpallet “Ligatinë e Rëndësisë Ndërkombëtare”. - Takim mbi problemet e peshkimit në Liqenit e Ulzës. - Intervistë me Z.Rezart Kapedani REC...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: