Publikime

Informohuni rreth aktiviteteve tona nëpërmjet publikimeve

Ditari Natyrës Nr.19 Dhjetor 2014

Ditari Natyrës Nr.19 Dhjetor 2014

Në këtë numër do të gjeni:   Parqet e Harkut Dinarik në Shqipëri, rrezultatet dhe sfidat në të ardhmen. - Plani i Menaxhimit për ZMD Porto Palermo. - Qyteti i Një mbi Një...
Ditari Natyrës Nr.18 Nëntor 2014

Ditari Natyrës Nr.18 Nëntor 2014

Në këtë numër do të gjeni:   Mbahet në Kukës takimi i Tretë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. -  Festohet Dita e Drinit. -  Turizmi i qëndrueshëm duhet të...
Ditari Natyrës Nr.17 Tetor 2014

Ditari Natyrës Nr.17 Tetor 2014

Në këtë numër do të gjeni: - Lançohet nisma e shoqërisë civile “Shqipëria Pa Duhan”. - Ishulli i Sazanit, një zonë e re e mbrojtur në Shqipëri? - Ruajtja e Pelikanit Dalmatian....
Ditari Natyrës Nr.16 Shtator 2014

Ditari Natyrës Nr.16 Shtator 2014

Në këtë numër do të gjeni: - Zbuloni thesaret e Jonit. - Kundër devijimit të lumit Vjosa/Aoos. - Trashëgimia natyrore e Parkut të Butrintit. - Trashëgimia natyrore e Parkut Detar të...
Ditari Natyrës Nr.15 Gusht 2014

Ditari Natyrës Nr.15 Gusht 2014

Në këtë numër do te gjeni: - Në perlën natyrore të Sazan—Karaburunit. - Nga takimi i OJF-ve me Komisionin Parlamentar të Veprimtarive Prodhuese, Tregtisë dhe Mjedisit. - Ekspozita...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: