Publikime

Informohuni rreth aktiviteteve tona nëpërmjet publikimeve

Ditari Natyrës Nr.20 Dhjetor 2014

Ditari Natyrës Nr.20 Dhjetor 2014

Në këtë numër do të gjeni: Takimi i katërt i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. -  Festohet Dita e Verës në Parkun Kombëtar të Prespës. -  Qyteti i Flamurit i bashkohet...
Ditari Natyrës Nr.19 Dhjetor 2014

Ditari Natyrës Nr.19 Dhjetor 2014

Në këtë numër do të gjeni:   Parqet e Harkut Dinarik në Shqipëri, rrezultatet dhe sfidat në të ardhmen. - Plani i Menaxhimit për ZMD Porto Palermo. - Qyteti i Një mbi Një...
Ditari Natyrës Nr.18 Nëntor 2014

Ditari Natyrës Nr.18 Nëntor 2014

Në këtë numër do të gjeni:   Mbahet në Kukës takimi i Tretë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. -  Festohet Dita e Drinit. -  Turizmi i qëndrueshëm duhet të...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: