Publikime

Informohuni rreth aktiviteteve tona nëpërmjet publikimeve

Ditari Natyrës Nr.17 Tetor 2014

Ditari Natyrës Nr.17 Tetor 2014

Në këtë numër do të gjeni: - Lançohet nisma e shoqërisë civile “Shqipëria Pa Duhan”. - Ishulli i Sazanit, një zonë e re e mbrojtur në Shqipëri? - Ruajtja e Pelikanit Dalmatian....
Ditari Natyrës Nr.16 Shtator 2014

Ditari Natyrës Nr.16 Shtator 2014

Në këtë numër do të gjeni: - Zbuloni thesaret e Jonit. - Kundër devijimit të lumit Vjosa/Aoos. - Trashëgimia natyrore e Parkut të Butrintit. - Trashëgimia natyrore e Parkut Detar të...
Ditari Natyrës Nr.15 Gusht 2014

Ditari Natyrës Nr.15 Gusht 2014

Në këtë numër do te gjeni: - Në perlën natyrore të Sazan—Karaburunit. - Nga takimi i OJF-ve me Komisionin Parlamentar të Veprimtarive Prodhuese, Tregtisë dhe Mjedisit. - Ekspozita...
Ditari Natyrës Nr.14 Korrik 2014

Ditari Natyrës Nr.14 Korrik 2014

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta, aty ku flasin mrekullitë e natyrës. - Nënshkruhet Marëveshja e Bashkëpunimit midis AKT-së dhe INCA-s. - Konferenca e...
Ditari Natyrës Nr.13 Qershor 2014

Ditari Natyrës Nr.13 Qershor 2014

Në këtë numër do të gjeni: - Shërbimi Pyjor aftësohet të bashkëpunojë me median. - Mision monitorimi për Ekomuzeumin e lumit Vjosa/Aoos. - 10-11 Maj, Dita Botërore e Shpendëve...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: