Publikime

Informohuni rreth aktiviteteve tona nëpërmjet publikimeve

Assessmen of sustainable tourism related certification scheme available in or appropriate for Albania

Assessmen of sustainable tourism related certification scheme available in or appropriate for Albania

Assessmen of sustainable tourism related certification scheme available in or appropriate for Albania (for more information, please contact...
Assessment of nature based tourism business operative in Vlora and Orikum municipalities

Assessment of nature based tourism business operative in Vlora and Orikum municipalities

Assessment of nature based tourism business operative in Vlora and Orikum municipalities (for more information, please contact...
Rrugëtimi drejt Parisit 2015

Rrugëtimi drejt Parisit 2015

Rrugëtimi drejt Parisit 2015 “për integrimin e çështjeve të NK në politikat dhe dokumentet strategjike të vendit” (Dokument i...
Ditari Natyrës Nr.30, Nëntor 2015

Ditari Natyrës Nr.30, Nëntor 2015

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: ... me këtë rast Ju kujtojmë se ...;  Robërimi i Ujit;  Turizmi në Zonat e Mbrojtura;  Rrugëtimi drejt Parisit 2015;  Vendet...
Ditari Natyrës Nr.29 - Tetor 2015

Ditari Natyrës Nr.29 - Tetor 2015

Në këtë numër do të gjeni:  · ... me këtë rast Ju kujtojmë se ... - · Ndryshimet Klimatike në politikat dhe dokumentat strategjikë të vendit...
Ditari Natyrës Nr.28 - Shtator 2015

Ditari Natyrës Nr.28 - Shtator 2015

Në këtë numër do të gjeni: · ... me këtë rast Ju kujtojmë se ... -  · Drejt menaxhimit të qëndrueshëm dhe shumëfunksional të natyrës dhe zonave të...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: