Publikime

Informohuni rreth aktiviteteve tona nëpërmjet publikimeve

Ditari Natyrës Nr.67 - Dhjetor 2018

Ditari Natyrës Nr.67 - Dhjetor 2018

Në këtë numër do të gjeni: Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura Procedurat e VNM - Praktikat e Zbatuara Njoftim për Shtyp / nga Qendra EDEN Trainime për OSHC-të nga rajoni / nga Qendra...
Ditari Natyrës Nr.66 - Nentor 2018

Ditari Natyrës Nr.66 - Nentor 2018

Në këtë numër do të gjeni: 13 Tetori, Dita Botërore e Shpendëve Shtegëtar INCA takon anëtarët e Këshillit Bashkiak Librazhd Trainim në kuadër të Blue Land Project Aksione Komunitare...
Ditari Natyrës Nr.65 - Tetor 2018

Ditari Natyrës Nr.65 - Tetor 2018

Në këtë numër do të gjeni: Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile për të promovuar mbrojtjen e natyrës në Shqipëri Sfidë dhe motivim i Organizatave të Rrjetit për...
Ditari Natyrës Nr.64 - Shtator 2018

Ditari Natyrës Nr.64 - Shtator 2018

Në këtë numër do të gjeni: Një e shkuar e pa zbuluar apo një e ardhme me përgjegjësi... Monitorimi i specialistëve italianë - plazhet shqiptare të përshtatshme për breshkat...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: