Publikime

Informohuni rreth aktiviteteve tona nëpërmjet publikimeve

Ditari Natyrës Nr.55 - Dhjetor 2017

Ditari Natyrës Nr.55 - Dhjetor 2017

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Sistemi i Monitorimit të faunës së Egër (AKZM-SiMF) Miqësor me mjedisin, nëse e duam jetën, të ardhmen e fëmijëve tanë...
Ditari Natyrës Nr.54 - Nëntor 2017

Ditari Natyrës Nr.54 - Nëntor 2017

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... 2 Tetori, Dita Botërore e Habitateve;    4 Tetori; Dita Botërore e Kafshëve Inagurohet Qendra e...
Ditari Natyrës Nr.53 - Tetor 2017

Ditari Natyrës Nr.53 - Tetor 2017

Në këtë numër do të gjeni:   ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Metodologjia për identifikimin e impakteve negative në Zonat e Mbrojtura nëpërmjet analizave dhe anketimit...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: