Publikime

Informohuni rreth aktiviteteve tona nëpërmjet publikimeve

Ditari Natyrës Nr.37 - Qershor 2016

Ditari Natyrës Nr.37 - Qershor 2016

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... “Natyra nuk ka nevojë për Ne, zhvillimi pa natyrën është fatalitet!” nga Nihat Dragoti Orë të hapura me...
Ditari Natyrës Nr.36 - Maj 2016

Ditari Natyrës Nr.36 - Maj 2016

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se...      “Natyra nuk ka nevojë për Ne, zhvillimi pa natyrën është fatalitet! - nga Nihat...
Ditari Natyrës Nr.35 - Prill 2016

Ditari Natyrës Nr.35 - Prill 2016

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se...  INCA e ftuar në panairet IPA  Vazhdon proçesi i zonimit të Liqenit të Shkodrës  Një ditë në...
Ditari Natyrës Nr.34 - Mars 2016

Ditari Natyrës Nr.34 - Mars 2016

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se...  2 Shkurti, Dita Botërore e Ligatinave, EJA DHE TI...
Ditari Natyrës Nr.33 - Shkurt 2016

Ditari Natyrës Nr.33 - Shkurt 2016

Në këtë numër do të gjeni: 1 Vit rrugëtim shpresëplotë për të ardhmen (nga Nihat Dragoti)  ...me këtë rast Ju kujtojmë se...  Vazhdojnë punimet për instalimin e...
Ditari Natyrës Nr.32-Janar 2016

Ditari Natyrës Nr.32-Janar 2016

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: ... me këtë rast Ju kujtojmë se ...  Festohet Dita e Verës në Parkun Kombëtar të Prespës  Rehabilitohet moli në gjirin e Shën Vasilit/PKD...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: